Friday, July 22, 2005

Καλά τώρα... μιλάμε ή παίζουμε;;;

Λόγω της απουσίας μου στην Αγγλία τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχα ιδέα την ύπαρξη των καφετεριών Playhouse στο κέντρο της πόλης που σου προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από σπάνια επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξεις με την παρέα σου.

Να πω την αλήθεια μου έχω ψιλο-σιχαθεί όλο αυτό το νυφοπάζαρο που γίνεται στις διάφορες καφετέριες σήμερα. Όλες έχουν την ίδια trendy διακόσμηση, μαζεύουν τις ίδιες funky φατσούλες και έχουν τις ίδιες τιμές. Όπου κι αν πας τα ίδια. Το πρόβλημα έρχεται και οξύνεται όταν γυρνάς πίσω στην Ελλάδα για διακοπές και δεν έχει τι να συνεισφέρεις στη συζήτηση. Λίγο τον ενδιαφέρει τον άλλον τι κάνεις εσύ στην Αγγλία και τι σημαίνει αν εκάνες την τάδε ή την δείνα δημοσίευση, πόσο μάλλον να μιλήσεις για τις λεπτομέρειες της ίδιας της παρούσιασης. Έτσι παράμενεις κατά κανόνα σιωπηλός.

Προχτές πήγαμε λοιπόν σε ένα playhouse και παίξαμε ένα παιχνίδι όλοι μάζι. Ρίξαμε πολύ γέλιο και περάσαμε τέλεια. Επιτέλους κάτι διαφορετικό. Αντέ σταματάω τώρα για να πάω στην Κρήνη για καφε. :P

2 comments:

ka8y said...

to mόνο κακό με αυτά είναι οτι είναι δύσκολο να βρεις να κατσεις... τουλάχιστον τον χειμώνα!

Compiler said...

Ευτυχώς που περνάω το χειμώνα μου στην Αγγλία τοτε :Ρ ... δυστυχώς θα μου πεις εκεί δεν έχεις τέτοια επιλογή... να βράσω τα pints και τις pubs των Άγγλων.