Sunday, November 05, 2006

Μια Lounge ατμόσφαιρα, με trendy φατσούλες και καλή μουσική...

Αυτό μας χαρακτηρίζει την τελευταία εβδομάδα εφόσον η παρέα απέκτησε νέο στέκι. Όχι απαραίτητα από επιλογή μας αλλά ως συνέπεια κάποιων συμβάντων. Η 28η Οκτωβρίου γιορτάζεται πολλαπλώς εδώ στο leeds και σε μια μικρή παρέα Ελλήνων και Κυπρίων. Πέραν της εθνικής εορτής, έχουμε 2 ακόμα λόγους... Τα γενέθλια της Chrys μου και την επέτειο δύο καλών φίλων.

Όσο εμείς κάναμε το παρτάκι μας το περασμένο Σάββατο, το φιλικό μας αυτό ζευγάρι βγήκαν για φαγητό για ένα πιο ρομαντικό δείπνο πριν έρθουν στο πάρτυ λίγο αργότερα. Μαζί τους έφεραν και ένα δώρο στην Chrys... το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη του Bar - Restaurant. Δύο μέρες μετά έπιασε δουλειά ως πιανίστρια να παίζει τα βράδια στο Bar του εστιατορίου... Κατά συνέπεια όλοι πηγαίνουμε εκεί για να απολαύσουμε τη μουσική και να πιούμε τα cocktails μας. Είναι ωραία όταν μπορείς να κάνεις και παραγγελιές στην πιανίστρια!!!

Το καταπληκτικό ήταν όταν η Chrys είπε ότι δεν είχε τι άλλο να παίξει το τελευταίο εικοσάλεπτο, κι άρχισε να παίζει τραγούδια ελληνικά αλλά σε πιάνο instrumental έκδοση όπως το "Παρθένα της γειτονιάς" (Βουγιουκλάκη "Μέσα σε αυτή τη βάρκα είμαι μονααααχήηη") που ενώ τα Αγγλάκια δεν καταλάβαιναν τίποτα εμείς πεθάναμε στο γέλιο.

1 comment:

Nisyrios said...

Να παίξει και την φραγκοσυριανή σε lounge εκδοχή και να σηκωθείτε οι Ελληνάρες να στριφογυρνάτε!

Ή, ακόμα καλύτερα, το Ζειμπέκικο της Ευδοκίας (σε lounge έκδοση πάντα...) και να σηκωθεί κανείς να κάνει το κομμάτι του...

...άαααααλλλλααααα!