Friday, December 09, 2005

Peter Pan!


Χτες ήταν Events night! Πήγαμε στο μπαλέτο (ναι ρε καλά διαβάσες μπαλέτο)! Το θέμα του ήταν το παιδικό παραμύθι Peter Pan.

Το περίμενα να πω την αλήθεια κάπως μέτριο, αλλα εντυπωσιάστηκα θετικά. Χρησιμοποιούσαν πολλά σχοινιά και γερανούς για να κάνουν τους χορευτές να πετάνε και η παράσταση περιλάμβανε χορευτικές φιγούρες στον αέρα καθώς και στή σκηνή.

Ήταν η πρώτη μου φορά σε μπαλέτο και ομολογώ πως δεν περίμενα να μπορούν απλά μέσω του χορού να πουν ολόκληρη ιστορία. Τα σκηνικά, κοστούμια και χορευτές ήταν πολύ ωραία.

Και κάτι άλλο... Στην Ελλάδα όταν οι φοιτητές παίρνουν εισητήρια σε θέατρα, μέγαρα μουσικής κλπ παίρνουν πάντα τις χειρότερες θέσεις. Εδώ παρατήρησα πως δεν κάνουν διαχωρισμό και είχαμε τις καλύτερες θέσεις (εντάξει εντάξει από τις καλύτερες) στο Θέατρο. Το Θέατρο ήταν το ιστορικό Alhambra του Bradford και έμεινα άφωνος από την πολυτέλεια του και τη χλιδή αλλά και από το πόσο προσιτές ήταν οι τιμές του snack bar μέσα.

Νομίζω πως αν μου ξαναδωθεί η ευκαιρία θα πάω οπωσδήποτε.

Μετά από αυτήν την εξόρμηση στο θέατρο/μπαλέτο λοιπόν ακολούθησε το τελευταίο Greek Night του Leeds. Κόσμος πολύς καλή ελληνική μουσική και χορό. Άντε πάντα τέτοια!!!!!!

No comments: