Wednesday, May 09, 2007

Γκάλοπ!

Σχεδόν καθημερινά διαβάζω τις ειδήσεις στο www.in.gr για να ενημερώνομαι για τα τεκτενόμενα της Ελλάδας. Όταν ζεις σε μια ξένη χώρα διαβάζεις σχεδόν τα πάντα για τη χώρα σου ακόμα κι αν δε σε αφορούν. Είναι λοιπόν κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό αλλά έλεος δεν αντέχω άλλο να μη βγάλω χολή.

Αναφέρομαι στις ψηφοφορίες που έχει το site για διάφορα θέματα, με 3 – 5 επιλογές. Ενδιαφέρον να ξέρεις τι σκέφτονται οι υπόλοιποι που διαβάζουν τα νέα καθημερινά. Όμως παλληκάρια σόρρυ κιόλας, αλλά την τελευταία επιλογή τι σκατά τη θέλετε; «Δεν γνωρίζω δεν απαντώ». Αλλά άντε εσείς τη βάλατε, οι άλλοι οι «έξυπνοι»;

Ρε αρχηγέ μου, δεν είναι υποχρεωτικό τo γκάλοπ. Δεν θες να απαντήσεις, ΜΗΝ απαντάς. Δηλαδή να μπεις στη διαδικασία να ψηφίσεις, για να πεις τι; Οτι δεν απαντάς; Ε και χέστικε η Φατμέ στο γενί τζαμί αν δεν απαντάς εσύ. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Δε σας έβαλαν και το μαχαίρι στο κόκκαλο. Να πω ότι η ερώτηση είναι μέρος άλλων ερωτήσεων και δε θέλεις να απαντήσεις στην συγκεκριμένη να πω οκ, αλλά είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!

Δηλαδή σας φαντάζομαι, μπροστά στην οθόνη... ω τι ωραία ένα γκάλοπ. Χμμ «Βλέπετε βίντεο στον ίντερνετ;». Ναι, πολύ, λίγο, πολύ λίγο, καθόλου, δεν απαντώ. Ωραία θα μπω και θα τους πω ότι δεν απαντώ. Διότι μέρος της στατιστικής έρευνας είναι και να διαπιστώσει ό άλλος, ποιος είναι αρκετά μυστικοπαθής ώστε να φανερώσει ότι έχει μυστικό.

Διότι κάπως έτσι είναι... «νια νια νια, έχω απάντηση για την ερώτησή σας αλλά δε σας λέω, ζήλεια ψώρα».

Waste of fu..ing bandwidth!!

No comments: